top of page

## Award in Mathematics -

## Number and Measure (Level 1)

## â€‹

## Topic 19: Money

Most of the money questions you will come across will ask you to find a total cost, or to calculate change, or both.

â€‹

You may need to add together two or more different prices:

e.g. £1.99 + £2.98 = £4.97

â€‹

â€‹

â€‹

â€‹

â€‹

You may multiply to find the total cost of several items of the same price.

e.g. £19 x 4 = £76

â€‹

â€‹

â€‹

â€‹

You may need to work out the change from a given amount.

e.g.

£10 - £3.99 = £6.01

â€‹

â€‹

â€‹

â€‹

bottom of page